אוכל
צילום׃ עודד קרני

אנטיפסטי

ירקות קלויים בתנור בסגנון איטלקי

דידי בן ארוש | צו בישול | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 חצילים
4 עגבניות
2-3 קישואים
2 פלפלים
שום
שמיר קצוץ
שמן זית
פלפל גרוס
מלח
חומץ בלסמי
נענע

 


 

אופן ההכנה:

קולים את החצילים על האש עד להתרככות. מקלפים ועושים חתך לאורך החציל. מתבלים בחומץ בלסמי, מלח ושמן זית. חולטים את העגבניות במים רותחים, כך שיהיה ניתן לקלפן ביתר קלות. חוצים לשניים ומוציאים את התוכן. מתבלים בשום, שמיר קצוץ, מלח, פלפל גרוס, חומץ בן יין אדום ושמן זית. פורסים את הקישואים לאורך לפרוסות דקות, מטגנים בשמן עמוק ומתבלים בנענע, חומץ בלסמי, שמן זית ומלח. קולים את הפלפלים על מחבת סטייקים, מקלפים, מוציאים את הגרעינים ומתבלים בזעתר, שום, שמן זית ולימון.