אוכל
צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור

סלט קוסקוס מלא ופירות יבשים

סלט קיץ מרענן, בעל טעמים חזקים וצבעים מרעננים

גיא פרץ | מרקש אקספרס | פורסם 04/08/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

350 גרם קוסקוס מחיטה מלאה
6 תאנים מיובשות
6 משמשים מיובשים
2 כפות חמוציות מיובשות
3 גבעולי בצל ירוק
כף עלי נענע קצוצים
כף גרעיני חמנייה קלויים
2 כפות שמן זית כתית
מיץ מלימון אחד
קורט מלח ופלפל שחור גרוס דק

אופן ההכנה:

1 מניחים את הקוסקוס בקערה ומערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית. 

2 יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות.

3 את הפירות המיובשים חותכים לקוביות קטנות, קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים את יתר החומרים.

4 משהים במקרר למשך כשעה לספיגת הטעמים.