צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור
סלט קוסקוס מלא ופירות יבשים
סלט קיץ מרענן, בעל טעמים חזקים וצבעים מרעננים
גיא פרץ | מרקש אקספרס
| פורסם 04/08/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
350 גרם קוסקוס מחיטה מלאה
6 תאנים מיובשות
6 משמשים מיובשים
2 כפות חמוציות מיובשות
3 גבעולי בצל ירוק
כף עלי נענע קצוצים
כף גרעיני חמנייה קלויים
2 כפות שמן זית כתית
מיץ מלימון אחד
קורט מלח ופלפל שחור גרוס דק
אופן ההכנה:
1 מניחים את הקוסקוס בקערה ומערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית.
2 יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות.
3 את הפירות המיובשים חותכים לקוביות קטנות, קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים את יתר החומרים.
4 משהים במקרר למשך כשעה לספיגת הטעמים.