אוכל
צילום׃ ShyMan, Istock

סלט יווני

מתכון שכדאי לכם לשמור: הוא קליל, מרענן, ובעיקר מאוד טעים - סלט של ירקות עם בולגרית, בצל וזיתים

| mako אוכל | פורסם 04/10/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

5 עגבניות תמר

2 מלפפונים

בצל סגול קטנטן פרוס לרצועות

50 גרם גבינה בולגרית בקוביות

חופן זיתים שחורים מגולענים

שני גבעולי בזיליקום טרי

שמן זית

אופן ההכנה:

1 חותכים את העגבניות והמלפפונים לקוביות גדולות.

2 מוסיפים את הבצל, הגבינה, הזיתים ועלי הבזיליקום, מתבלים במעט שמן זית ומערבבים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!