צילום׃ עודד קרני
סלט בורגול חם
עם רימונים, עשבי תיבול ציר עוף ושום מטוגן
ארז מרגי | מסעדת אנג'ליקה
| פורסם 03/09/09
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
2 כוסות בורגול עבה שהושרה למשך שעתיים
1/2 כוס גרגירי רימון
סלט עשבי תיבול (1 כוס דלים מופרדים של: פטרוזיליה, נענע, טרגון, עלי סלרי ועירית)
5 שיני שום קלופות ופרוסות דק
1/2 כוס ציר עוף חום
2 כפות בצלי שאלוט קצוצים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 מכניסים את שיני השום למים קרים ומביאים לרתיחה. חוזרים על הפעולה כ- 3 פעמים. לאחר מכן מייבשים ומטגנים בשמן עד לקבלת צבע זהוב. 2. במחבת רחבה מאדים את בצלי השאלוט, מוסיפים את הבורגול ואת הציר, מוסיפים את הרימונים ומבשלים כ- 4 דקות, ממליחים ומפלפלים לפי הצורך. 3. להגשה מוסיפים את סלט עשבי התיבול ואת השום המטוגן.