אוכל
צילום׃ עודד קרני

סלט בורגול חם

עם רימונים, עשבי תיבול ציר עוף ושום מטוגן

ארז מרגי | מסעדת אנג'ליקה | פורסם 03/09/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 כוסות בורגול עבה שהושרה למשך שעתיים
1/2 כוס גרגירי רימון
סלט עשבי תיבול (1 כוס דלים מופרדים של: פטרוזיליה, נענע, טרגון, עלי סלרי ועירית)
5 שיני שום קלופות ופרוסות דק
1/2 כוס ציר עוף חום
2 כפות בצלי שאלוט קצוצים
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 מכניסים את שיני השום למים קרים ומביאים לרתיחה. חוזרים על הפעולה כ- 3 פעמים. לאחר מכן מייבשים ומטגנים בשמן עד לקבלת צבע זהוב. 2. במחבת רחבה מאדים את בצלי השאלוט, מוסיפים את הבורגול ואת הציר, מוסיפים את הרימונים ומבשלים כ- 4 דקות, ממליחים ומפלפלים לפי הצורך. 3. להגשה מוסיפים את סלט עשבי התיבול ואת השום המטוגן.