אוכל
צילום׃ Foodcollection, GettyImages IL

אנטיפסטי

דרך נפלאה לעורר את התיאבון: ירקות טריים אפויים בתנור בתיבול עדין

שאול בן אדרת | mako אוכל | פורסם 17/04/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 96 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 חציל, חתוך לקוביות גדולות

1 גמבה, חתוכה לטבעות

1 בטטה, חתוכה לקוביות קטנות

1 בצל, חתוך לרצועות

1 כפית מלח גס

1 כפית פלפל שחור גרוס

5 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. מסדרים את הירקות ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.

2 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים 15 דקות כדי לתת לירקות להשחים.

3 מכסים בנייר כסף ואופים 15 דקות נוספות.

4 בודקים אם הירקות רכים, ומוציאים מהתנור. מגישים חם או קר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!