צילום׃ Foodcollection, GettyImages IL
אנטיפסטי
דרך נפלאה לעורר את התיאבון: ירקות טריים אפויים בתנור בתיבול עדין
שאול בן אדרת | mako אוכל
| פורסם 17/04/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1 חציל, חתוך לקוביות גדולות
1 גמבה, חתוכה לטבעות
1 בטטה, חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל, חתוך לרצועות
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
5 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. מסדרים את הירקות ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל.
2 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים 15 דקות כדי לתת לירקות להשחים.
3 מכסים בנייר כסף ואופים 15 דקות נוספות.
4 בודקים אם הירקות רכים, ומוציאים מהתנור. מגישים חם או קר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!