אוכל
צילום׃ אינה קראבצקי

סביצ'ה עם מיני סלט קפרזה

צריך להתחיל להיערך לשובו של הקיץ עם מנה דלת קלוריות במיוחד, אבל מרשימה מאין כמוה

אינה קראבצקי | mako | פורסם 13/05/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

400 גרם דג מוסר – מפולט וחתוך לפרוסות דקות כנגד הסיבים (בקשו מהמוכר לפרוס לכם את הפילה דק)

8 עגבניות שרי חתוכות לרבעים

8 כדורים של בייבי מוצרלה קרועים לחצאים

חופן עלי בזיליקום קטנים

2 צנוניות חתוכות לג'וליאנים דקים

חופן עירית קצוצה

שמן זית

מיץ מלימון טרי

חומץ בלסמי מצומצם (מוצר מדהים, שהיום ניתן למצוא בכל מעדנייה)

מלח ים אטלנטי

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מסדרים את פרוסות הדגים בין שני ניירות אפייה ומשטחים עם הצד החלק של פטיש שניצלים לעובי דק מאוד (ככה המנה תיראה גדולה יותר).

2 מסדרים את הדגים על צלחת שטוחה, מתבלים במלח ,פלפל, שמן זית ומעט מיץ לימון, ומפזרים בצורה חופשית את העגבניות, המוצרלה, הבזיליקום, הצנונית והעירית.

3 זולפים עוד טיפה מלח ושמן זית, ומטפטפים מעל הכל קצת חומץ בלסמי. מגישים עם לחם לבן קריספי.