אוכל
צילום׃ עודד קרני

תבשיל אפונה ותפוח אדמה

תבשיל ירקות חמים וטעים

עדי רם | mako | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.4 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חבילת אפונה של סנפרוסט
תפוח אדמה קטן
כפית כורכום
כף אבקת מרק עוף
כף סוכר
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מקלפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות קטנות. שמים בסיר את קוביות תפוח האדמה ואת האפונה, ומוסיפים מים עד גובה של ס"מ מעל האפונה. מביאים לרתיחה, מתבלים, ומבשלים כשעה