אוכל
צילום׃ loooby, Istock

פטריות פורטבלו צלויות בגריל

מתכון פשוט ומהיר לתוספת צמחונית, טעימה ואלגנטית לכל ארוחה

צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף | פורסם 20/05/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 52 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

פטריות פורטבלו
50 מ"ל שמן שומשום
50 מ"ל רוטב סויה
1 כפית זנגביל קצוץ
1 שן שום קצוצה

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל המצרכים בקערה פרט לפטריות. 

2 משרים את הפטריות בנוזל שהכנו למשך 10 דקות. 

3 מחממים גריל פחמים ושמים את הפטריות על הגריל.

4  צורבים את הפטריות כ-5 דקות מכל צד ומגישים לשולחן כתוספת ירקות.