צילום׃ עודד קרני
סלט פלפלים קלויים
תוספת מופלאה לכל ארוחה
| null
| פורסם 17/12/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
5-6 פלפלים
1/4 כוס שמן קנולה
כפית שום כתוש
אופן ההכנה:
1 בזמן שהעוף נאפה מכניסים לתנור את הפלפלים, שייאפו לצדו. 2. לאחר כ-40 דקות מוציאים את הגמבות לקופסת פלסטיק וסוגרים את המכסה. האדים יעזרו לקליפות הפלפלים לרדת. 3. אחרי כ-20 דקות בקופסה, מוציאים וקולפים את הפלפלים. 4. פורסים את הפלפלים לרצועות דקות מעבירים לקערת הגשה. 5. יוצקים מעליהם את השמן והשום, מערבבים, מניחים ל-20 דקות ומגישים.