אוכל
צילום׃ עודד קרני

סלט פלפלים קלויים

תוספת מופלאה לכל ארוחה

| null | פורסם 17/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 42 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

5-6 פלפלים
1/4 כוס שמן קנולה
כפית שום כתוש

אופן ההכנה:

1 בזמן שהעוף נאפה מכניסים לתנור את הפלפלים, שייאפו לצדו. 2. לאחר כ-40 דקות מוציאים את הגמבות לקופסת פלסטיק וסוגרים את המכסה. האדים יעזרו לקליפות הפלפלים לרדת. 3. אחרי כ-20 דקות בקופסה, מוציאים וקולפים את הפלפלים. 4. פורסים את הפלפלים לרצועות דקות מעבירים לקערת הגשה. 5. יוצקים מעליהם את השמן והשום, מערבבים, מניחים ל-20 דקות ומגישים.