אוכל
תמונת AVI׃ שיעור פרטי עם אהרוני

סלט אנדיב וגבינה כחולה

סלט מקורי, חגיגי ומרענן בשילוב טעמים מושלם

| חוות גידול "תקוע" | פורסם 21/03/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

2 אנדיב
צרור ארוגולה, עלים קטנים
200 גר' גבינה כחולה, חריפה, פרוסה
חצי כוס אגוזי לוז שבורים
לויניגרט חומץ פטל
שליש כוס שמן זית
2 כפות שמן אגוזים
4 כפות חומץ פטל
1 כפית קליפת לימון מגורדת
מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1 מפרידים את עלי האנדיב, שוטפים ומייבשים את הארוגולה.

2 מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת זכוכית עם מכסה.

3 שמים את העלים בקערה גדולה, יוצקים פנימה את הרוטב, מערבבים את הסלט ומעבירים למסננת.

4 מסדרים את הארוגולה והאנדיב על צלחות הגשה בצורה נאה. מפזרים סביב את האגוזים ומסדרים סביב פרוסות גבינה.

5 מטפטפים סביב עוד מעט מהרוטב.