תמונת AVI׃ שיעור פרטי עם אהרוני
סלט אנדיב וגבינה כחולה
סלט מקורי, חגיגי ומרענן בשילוב טעמים מושלם
| חוות גידול "תקוע"
| פורסם 21/03/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
2 אנדיב
צרור ארוגולה, עלים קטנים
200 גר' גבינה כחולה, חריפה, פרוסה
חצי כוס אגוזי לוז שבורים
לויניגרט חומץ פטל
שליש כוס שמן זית
2 כפות שמן אגוזים
4 כפות חומץ פטל
1 כפית קליפת לימון מגורדת
מלח, פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה:
1 מפרידים את עלי האנדיב, שוטפים ומייבשים את הארוגולה.
2 מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת זכוכית עם מכסה.
3 שמים את העלים בקערה גדולה, יוצקים פנימה את הרוטב, מערבבים את הסלט ומעבירים למסננת.
4 מסדרים את הארוגולה והאנדיב על צלחות הגשה בצורה נאה. מפזרים סביב את האגוזים ומסדרים סביב פרוסות גבינה.
5 מטפטפים סביב עוד מעט מהרוטב.