צילום׃ nsilcock, Istock
סלט פסטה וגבינת ריקוטה
תוספת מרעננת לכל ארוחה
דניאל גולדנברג | גלריית המומחים
| פורסם 22/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
200 גרם פסטה קונכיות
50 גרם עגבניות מיובשות
30 גרם ברוקולי
30 גרם נבטים סיניים
10 גרם נבטי אלפלפה
20 גרם בזיליקום
3 כפות שמן זית
40 גרם גבינת ריקוטה
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים וקלויים על האש
חצי פלפל אדום
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה. 2. את הברוקולי והנבטים מקפיצים במשך מספר שניות על מחבת חמה עם שמן שומשום. 3. מרכיבים את הסלט ומגישים.