אוכל
צילום׃ nsilcock, Istock

סלט פסטה וגבינת ריקוטה

תוספת מרעננת לכל ארוחה

דניאל גולדנברג | גלריית המומחים | פורסם 22/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 1.9 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

200 גרם פסטה קונכיות
50 גרם עגבניות מיובשות
30 גרם ברוקולי
30 גרם נבטים סיניים
10 גרם נבטי אלפלפה
20 גרם בזיליקום
3 כפות שמן זית
40 גרם גבינת ריקוטה
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים וקלויים על האש
חצי פלפל אדום

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה. 2. את הברוקולי והנבטים מקפיצים במשך מספר שניות על מחבת חמה עם שמן שומשום. 3. מרכיבים את הסלט ומגישים.