אוכל
צילום׃ דניאל בר און

סלט רחוב אסיאתי עם כרוב, טופו ובוטנים

עשרים דקות של עבודה קלילה ויש לכם סלט כרוב פיקנטי עם טעמים חצופים של חומץ אורז, רוטב דגים, שמן שומשום והרבה בוטנים

שלמה עזרן | מאסטר שף | פורסם 22/01/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת טופו

כרוב לבן בינוני

50 גרם בוטנים קלויים

1 פלפל צ'ילי אדום שלם קצוץ

5 בצל ירוק קצוץ (השורש והבצל)

5 כפות רוטב סויה

3 כפות שמן שומשום

1/2 2 כפות חומץ אורז

1/2 1 2 כפות רוטב דגים

כפית דבש לא גדושה

אופן ההכנה:

1 פורסים את הכרוב דק-דק, מגרדים בפומפייה את הטופו הטרי (אין צורך בבישול מוקדם). מעבירים את הכל לקערה גדולה.

2 מערבבים את הכרוב והטופו עם הבוטנים, הבצל והצ'ילי ומתבלים בכל המרכיבים האחרים. טועמים ומתקנים תיבול.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים