צילום׃ יחסי ציבור
סלט אנהבלה
מתכון הבית לסלט של חסות, ארטישוק ופקאנים - מנה בריאה שכולה מקוריות וסגנון
סהר רפאל | מסעדת "כדיתא" ומסעדת "כרמים"
| פורסם 04/11/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
ראש חסה איסברג שטופה וחתוכה גס
ראש חסה אלון אדומה שטופה וחתוכה גס
250 גרם מיקס עלי בייבי
¼ כוס פקאנים מסוכרים
¼ כוס בצלי פנינה כבושים
12 יחידות ארטישוק רבעים
2 ראשי אנדיב מעולעלים
כוס קרוטונים
לרוטב
½ כוס חמוציות
½ כוס שמן זית
¼ כוס חומץ בן יין אדום
2 שיני שום
ענף תימין
1 כף חרדל חלק
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 להכנת הרוטב: מכניסים למעבד מזון את החמוציות, השום, החרדל והתימין ומעבדים במשך כ-20 שניות.
2 בוזקים את השמן והחומץ לסירוגין.
3 מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערת ערבוב ובוזקים מעל את הרוטב.
4 מערבבים בעדינות ומניחים בקערת ההגשה.