אוכל
צילום׃ דן לב, ששת, מהדורה חדשה, הוצאת על השולחן

בצל סגול כבוש

תוספת נהדרת לליווי מנות בשר על הגריל

ניר דגן | טיב טעם | פורסם 04/08/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 בצל סגול חצוי ופרוס לפרוסות בעובי ½ ס"מ
1.5 כפיות מלח
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
1 כוס בירה בהירה
2.5 כפות סוכר
½ כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מפרידים את פרוסות הבצלים בקערה, מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. מניחים ל-30 דקות.

2 שוטפים את הבצל היטב ומייבשים בנייר סופג. מערבבים בקערה את הבירה, החומץ, הסוכר והפלפל. מוסיפים את הבצלים ומשרים לשעה.

3 מגישים או שומרים במקרר עד לשימוש (מחזיק יום במקרר).