צילום׃ דן לב, ששת, מהדורה חדשה, הוצאת על השולחן
בצל סגול כבוש
תוספת נהדרת לליווי מנות בשר על הגריל
ניר דגן | טיב טעם
| פורסם 04/08/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1 בצל סגול חצוי ופרוס לפרוסות בעובי ½ ס"מ
1.5 כפיות מלח
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
1 כוס בירה בהירה
2.5 כפות סוכר
½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מפרידים את פרוסות הבצלים בקערה, מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. מניחים ל-30 דקות.
2 שוטפים את הבצל היטב ומייבשים בנייר סופג. מערבבים בקערה את הבירה, החומץ, הסוכר והפלפל. מוסיפים את הבצלים ומשרים לשעה.
3 מגישים או שומרים במקרר עד לשימוש (מחזיק יום במקרר).