צילום׃ בועז לביא, מסעדת סנדר
כרוב מאודה
כרוב מאודה מסורתי, קלאסי. תוספת קלילה וטעימה
זמי שרייבר | מסעדת סנדר
| פורסם 06/09/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (5 מנות):
2 בצלים קצוצים
כף אבקת מרק עוף
2 כפות סוכר חצי כפית מלח
1 ראש כרוב
2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה:
1 מזהיבים את הבצל הקצוץ בסיר עם מעט מאוד שמן.
2 מוסיפים 2 כוסות מים ומכניסים את כל התבלינים.
3 חותכים את הכרוב לפרוסות, מכניסים לתוך הסיר ומבשלים כשעה.