צילום׃ Sondra Paulson, Istock
סלט קפרזה
הרומן הנצחי בין העגבנייה לבזיליקום משתדרג עם מוצרלה טרייה ותיבול בלסמי עדין
| מסעדת בליני
| פורסם 10/03/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
כדור גבינת מוצרלה (100 גרם)
2 כפות חומץ בלסמי
עגבנייה בינונית
מלח ופלפל
שמן זית
עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
1 חותכים את כדור המוצרלה ואת העגבנייה לחמש פרוסות.
2 מסדרים בצלחת הגשה פרוסת עגבנייה ליד פרוסת גבינה, לפי הסדר.
3 בין הפרוסות מפזרים את עלי הבזיליקום.
4 בוזקים שמן זית, מלח ופלפל ומגישים.