אוכל
צילום׃ Sondra Paulson, Istock

סלט קפרזה

הרומן הנצחי בין העגבנייה לבזיליקום משתדרג עם מוצרלה טרייה ותיבול בלסמי עדין

| מסעדת בליני | פורסם 10/03/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 49 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

כדור גבינת מוצרלה (100 גרם)
2 כפות חומץ בלסמי
עגבנייה בינונית
מלח ופלפל
שמן זית
עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1 חותכים את כדור המוצרלה ואת העגבנייה לחמש פרוסות.

2 מסדרים בצלחת הגשה פרוסת עגבנייה ליד פרוסת גבינה, לפי הסדר.

3 בין הפרוסות מפזרים את עלי הבזיליקום.

4 בוזקים שמן זית, מלח ופלפל ומגישים.