אוכל
צילום׃ istockphoto

סלט ליצ'י ושקדים קלויים

מנה מרעננת ומתקתקה

ארז קומרובסקי | גלובס | פורסם 02/08/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות ליצ'י קלופים ומגולענים
2 כוסות עלי פטרוזיליה רעננים מופרדים
1 כוס עלי בזיליקום מופרדים
2 לימונים בשלים
3-4 כפות שמן זית
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
3/4 כוס שקדים קלויים
מלח ים גס

אופן ההכנה:

1 מערבבים את העלים עם בשר הליצ'י. מתבלים במיץ הלימון הסחוט טרי, במלח ובפלפל החריף קצוץ דק. 2. מוסיפים את שמן הזית והשקדים הקלויים, ומערבבים בעדינות. מגישים ליד חזה עוף צלוי או דג.