אוכל
צילום׃ אור גץ, iStock

קולסלו עם תפוחים ירוקים

טוויסט של תפוחים ויוגורט לסלט הקולסלו המוכר

| טבע הריפוי | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

‏‏2 כוסות כרוב לבן חתוך לרצועות דקות‏
‏2 כוסות כרוב אדום חתוך לרצועות דקות‏
‏2 תפוחי עץ ירוקים חתוכים לרצועות (עם הקליפה)‏
גזר גדול חתוך לרצועות דקות
כף חרדל עם גרגירים שלמים
‏3 כפות יוגורט 0% שומן‏
כף רכז תפוחים טבעי
כפית דבש
‏2 כפות חומץ תפוחים‏
רבע כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

הכי נוח לגרר את הירקות ואת התפוחים במעבד המזון.‏ שמים את הירקות ואת התפוחים בקערה. טורפים את היוגורט עם שאר החומרים, ויוצקים על הסלט. מערבבים בתנועות ‏הקפצה. משהים 30-40 דקות, לפחות לפני ההגשה. מגישים מיד, או מאחסנים במקרר. ‏נשמר במקרר עד 24 שעות.‏