אוכל
צילום׃ שי אפגין, יחסי ציבור

קציצות תרד וגבינה בולגרית

המרקם של התרד והטעם המעודן של הגבינה יוצרים מנה שהיא תוספת מושלמת לארוחה חלבית

ברק חורש | משק צוריאל | פורסם 12/05/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 80 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

חצי קילו עלי תרד טריים - שטופים, מיובשים וקצוצים גס
250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% - מפוררת בידיים
1 כף קמח
3 ביצים
1/4 – 1/2 כוס פירורי לחם
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט קינמון
קורט פלפל אנגלי גרוס
שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

1 מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה.

2 מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.

3 מגישים חם/קר.