צילום׃ שי אפגין, יחסי ציבור
קציצות תרד וגבינה בולגרית
המרקם של התרד והטעם המעודן של הגבינה יוצרים מנה שהיא תוספת מושלמת לארוחה חלבית
ברק חורש | משק צוריאל
| פורסם 12/05/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (5 מנות):
חצי קילו עלי תרד טריים - שטופים, מיובשים וקצוצים גס
250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% - מפוררת בידיים
1 כף קמח
3 ביצים
1/4 – 1/2 כוס פירורי לחם
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט קינמון
קורט פלפל אנגלי גרוס
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה.
2 מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
3 מגישים חם/קר.