צילום׃ דנה מאירזון
פסטה ברוטב פסטו
רצועות קישואים ברוטב פסטו - תחליף בריא, טעים ודיאטטי
שירלי בר | mako
| פורסם 11/03/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
4 קישואים
3 כוסות בזיליקום טרי
1 כוס אגוזי מלך טחונים
2 שיני שום
½ כפית מלח ים טבעי
1 כפית שמן זית
אופן ההכנה:
1 קולפים הקישואים , וממשיכים באותה פעולת קילוף על מנת ליצור רצועות דקות.
2 להכנת הרוטב מכניסים את כל המרכיבים (מלבד הקישואים) לתוך מעבד מזון וטוחנים.
3 שופכים את הרוטב מעל רצועות הקישואים ומערבבים היטב.