אוכל
צילום׃ דנה מאירזון

סלט נודלס ברוטב שומשום

רצועות דקות ומרעננות של מגוון ירקות טריים ברוטב אסייתי

שירלי בר | mako | פורסם 11/03/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.4 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 קישואים
2 גזרים
1 כוס נבטי מאש
1 כוס רצועות גמבה אדומה
1 כוס רצועות גמבה צהובה\כתומה
חופן יד עלי כוסברה
3 גבעולי בצל ירוק

לרוטב שומשום

¾ כוס טחינה גולמית
2 כפות שמן שומשום
חצי לימון סחוט
2 כפות ממרח מיסו
3 כפות שומשום שחור
3 כפות מים

אופן ההכנה:

1 מקלפים את הקישואים והגזרים. ממשיכים באותה פעולת קילוף על מנת ליצור רצועות דקות ומערבבים עם שאר הירקות.

2 מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב סמיך, אך לא מידי. שופכים את הרוטב מעל הסלט ומגישים.