צילום׃ istockphoto
לביבות תרד
לביבות טעימות וקלות להכנה
עדי רם | mako
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
חבילת עלי תרד טריים
3 ביצים
2 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
שוטפים את עלי התרד היטב, מייבשים וקוצצים בסכין. מוסיפים את הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל ומערבבים. יוצרים לביבות תוך סחיטת עודפי הנוזלים, ומטגנים משני הצדדים.