אוכל
צילום׃ istockphoto

לביבות תרד

לביבות טעימות וקלות להכנה

עדי רם | mako | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חבילת עלי תרד טריים
3 ביצים
2 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

שוטפים את עלי התרד היטב, מייבשים וקוצצים בסכין. מוסיפים את הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל ומערבבים. יוצרים לביבות תוך סחיטת עודפי הנוזלים, ומטגנים משני הצדדים.