אוכל
צילום׃ ValentynVolkov, Istock

חציל בשמן חרדל

מנה מקורית וטעימה במיוחד המתאימה כתוספת או כעיקרית בפני עצמה

ארז קומרובסקי | גלובס | פורסם 25/02/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

2 חצילים עגולים באלדי
1 בצל סגול חצוי ופרוס דק
3-2 כפות שמן חרדל
מיץ מלימון וחצי
שורש ג'ינג'ר באורך כ-5 סנטימטרים מקולף וקצוץ דק
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
מלח ים גס לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 קולים את החצילים על להבה פתוחה. קולפים.

2 מחממים במחבת שמן חרדל, מטגנים במהירות את הג'ינג'ר ואת הפלפל הירוק החריף. מוסיפים את פרוסות הבצל. מסירים מהלהבה אחרי 30 שניות.

3 מערבבים בעדינות עם בשר החציל הקלוי, מתבלים במיץ לימון ובמלח, ומגישים מיד.