אוכל
צילום׃ Liza McCorkle, Istock

פירה בטטות וג'ינג'ר

תוספת נהדרת ומיוחדת לכל מנה עיקרית

עדי רם | mako | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 83 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 בטטות גדולות
1 תפוח אדמה בינוני
50 גרם חמאה
מלח
פלפל לבן
ג'ינג'ר טחון

אופן ההכנה:

קולפים את הבטטות ותפוחי האדמה, חותכים לקוביות ומבשלים במי מלח כחצי שעה, עד שהם רכים מאוד. מסננים היטב, מוסיפים את החמאה והתבלינים ומועכים בממחה עד לקבלת מרקם חלק