צילום׃ Liza McCorkle, Istock
פירה בטטות וג'ינג'ר
תוספת נהדרת ומיוחדת לכל מנה עיקרית
עדי רם | mako
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
2 בטטות גדולות
1 תפוח אדמה בינוני
50 גרם חמאה
מלח
פלפל לבן
ג'ינג'ר טחון
אופן ההכנה:
קולפים את הבטטות ותפוחי האדמה, חותכים לקוביות ומבשלים במי מלח כחצי שעה, עד שהם רכים מאוד. מסננים היטב, מוסיפים את החמאה והתבלינים ומועכים בממחה עד לקבלת מרקם חלק