צילום׃ דן פרץ, יחסי ציבור
סלט בורגול ופירות קיץ מתוקים
סלט קיצי עשיר בטעמים עם קריצה לים התיכון
צ'רלי פדידה | סוגת
| פורסם 11/08/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
כוס בורגול גס
2 נקטרינות או אפרסקים חתוכים לקוביות
2 שזיפים אדומים חתוכים לקוביות
מיץ מפסיפלורה בשלה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף נענע קצוצה
מיץ מלימון אחד
¼ כוס שמן זית איכותי
כפית דבש
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 משרים את הבורגול במים פושרים עד לריכוך.
2 סוחטים את הבורגול מהנוזלים ומעבירים לקערה.
3 מוסיפים לבורגול את קוביות הנקטרינה, השזיפים, מיץ הפסיפלורה, פטרוזליה ונענע קצוצה.
4 בקערית ,מערבבים את הדבש עם מיץ הלימון ושמן הזית.
5 מוסיפים את תערובת הדבש לסלט הבורגול, מתבלים במלח ופלפל גרוס לפי הטעם, מערבבים ומגישים מיד.