אוכל
צילום׃ אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

סלט רחוב

מצע של חסות, תפוחי אדמה מבושלים, עגבניות שרי וזיתים בסלט עשיר, צבעוני ומשביע

שף יואב בר | מסעדת מאראבו | פורסם 06/01/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 1.7 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 תפוחי אדמה
50 גרם גבינה כחולה
פרמזן
8 עלי חסה ערבית
8 חסה אדומה
1/2 בצל סגול
6 עגבניות שרי חצויות
12 זיתי קלמטה
רוטב ויניגרט

אופן ההכנה:

1 מכניסים את תפוח האדמה לסיר, מוסיפים מים ומביאים לריכוך.

2 חוצים את תפוח האדמה בעזרת הידיים, מכניסים לתוכו 2 קוביות גבינה כחולה ופרמזן ומכניסים לתנור למשך 2 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות.

3 שמים בקערה גדולה את החסות חתוכות גס, בצל סגול, עגבניות שרי חצויות, זיתי קלמטה מגולענים וגבינה כחולה. מזלפים ויניגרט ומניחים את תפוח האדמה במרכז.