צילום׃ אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור
סלט רחוב
מצע של חסות, תפוחי אדמה מבושלים, עגבניות שרי וזיתים בסלט עשיר, צבעוני ומשביע
שף יואב בר | מסעדת מאראבו
| פורסם 06/01/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
4 תפוחי אדמה
50 גרם גבינה כחולה
פרמזן
8 עלי חסה ערבית
8 חסה אדומה
1/2 בצל סגול
6 עגבניות שרי חצויות
12 זיתי קלמטה
רוטב ויניגרט
אופן ההכנה:
1 מכניסים את תפוח האדמה לסיר, מוסיפים מים ומביאים לריכוך.
2 חוצים את תפוח האדמה בעזרת הידיים, מכניסים לתוכו 2 קוביות גבינה כחולה ופרמזן ומכניסים לתנור למשך 2 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות.
3 שמים בקערה גדולה את החסות חתוכות גס, בצל סגול, עגבניות שרי חצויות, זיתי קלמטה מגולענים וגבינה כחולה. מזלפים ויניגרט ומניחים את תפוח האדמה במרכז.