צילום׃ SXC
קונפי ארטישוק טרי
תבשיל ארטישוק בבישול איטי
ניצן רז, מסעדת TOKO | יום חדש
| פורסם 04/02/10
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
4 יחידות ארטישוק
1 לימון
1 ליטר שמן זית
גבעול תימין
מלח פלפל
אופן ההכנה:
- מקלפים את הארטישוק ומוציאים את השערות מבפנים עד שכל הבשר של הארטישוק נחשף.
- מבשלים בשמן זית על אש קטנה עם לימון חצוי, תימין, מלח ופלפל למשך 40 דקות עד שעה