אוכל
צילום׃ SXC

אספרגוס ביוגורט זעפרן

מתכון מרענן

ניר צוק | null | פורסם 13/05/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 חבילת אספרגוס עבה
¼ כוס שמנת מתוקה
1 גביע יוגורט
7 חוטי זעפרן
¼ כוס שמן זית
מלח פלפל

אופן ההכנה:

1 במעט מים חמימים משרים את הזעפרן כ- 10 דקות 2. בסיר קטן שמנת וזעפרן ומים מבשלים כ- 5 דקות על אש קטנה, מתבלים במלח פלפל ומצננים. 3. חותכים מהאספרגוס את 2 הס"מ התחתונים וקולפים בעדינות את השליש התחתון 4. במחבת טפלון שטוחה מחממים שמן זית וצולים את האספרגוס בשיכבה אחת כ- 2 דקות תוך כדי טלטול 5. מערבבים היטב את השמנת עם היוגורט ומתקנים תיבול. מגישים את האספרגוס קר ברוטב היוגורט.