צילום׃ Thinkstock
גלילות פלפל קלוי
פלפלים ממולאים גבינות ואגוזים
פנינה ויוסי מס, חוות התבלינים | גלריית המומחים
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
4 פלפלים קלויים מקולפים
300 גרם גבינת שמנת
100 גרם גבינת פטה מגוררת
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
40 גרם אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס
30 גרם אגוזי פקאן קלויים וקצוצים גס
מלח ופלפל במידת הצורך
1 שן שום כתושה
עלי בזיליקום משני ענפים קצוצים דק
אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי המילוי ביד (ולא באמצעות מכשיר חשמלי), ולשים לחצי שעה במקרר. לחתוך את הפלפלים הקלויים למלבנים בגודל 4*6 ס"מ. להניח את הפלפלים על השולחן כשהצד הפנימי של הפלפל פונה כלפי מעלה. להניח כף גדושה מהמילוי ולגלגל בעדינות ליצירת גלילה. ניתן לאכול כך או מחומם בתנור כשהמנה עטופה בנייר כסף.