אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

צ'יפס זוקיני פרמזן

עשר דקות עבודה (ולא דקה יותר!) ויש לכם נשנוש מושלם שמוכיח שוואללה, טעים להתבגר: צ'יפס זוקיני עם פרמזן ועשבי תיבול, בלי טיגון, בלי פחמימות, בלי עבודה. בירה קרה, יום שמש וזה הכל, תודה

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 09/03/21 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 43 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 זוקיני, חתוכים לרבעים לאורך

חצי כוס גבינת פרמזן מגוררת

כף עשבי תיבול (תימין/בזילקום/אורגנו) 

מעט אבקת שום 

מלח, פלפל שחור 

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 

2 בקערהמערבבים את הפרמזן עם עשבי התיבול והתבלינים

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

>> מתכונים לפסח

3 מכניסים פנימה את הזוקיני ומערבבים עד שכל הזוקיני מצופים. 

4 מעבירים לתבנית אפייה, מזלפים מעל שמן זית ומכניסים לתנור.

5 אופים כ-15 גדול עד שהזוקיני צלויים ושחומים

6 מפזרים מעל פטרוזיליה ומגישים לצד קטשופ. 

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.