צילום׃ מאיר אוחיון
סלט עשבי תיבול ופיצוחים
קבלו את הסלט שילווה אתכם בקיץ הקרוב: המון עשבים מרעננים, וקצת פקאן סיני בשביל הפינוק
אושרי לנקרי | כפות תמרים
| פורסם 19/06/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
זר פטרוזיליה
זר כוסברה
זר נענע
זר שמיר
שן שום כתושה
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
2 כפות שמן זית באיכות טובה
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל לבן
2 כפות סוכר לבן
100 גרם פקאן סיני מסוכר
100 גרם בוטנים
100 גרם אגוז קשיו
אופן ההכנה:
1 שוטפים היטב את עשבי התיבול.
2 מייבשים וקוצצים.
3 מתבלים כחצי שעה לפני הגשה.
4 מוסיפים את הפיצוחים ומגישים.