אוכל
צילום׃ מאיר אוחיון

סלט עשבי תיבול ופיצוחים

קבלו את הסלט שילווה אתכם בקיץ הקרוב: המון עשבים מרעננים, וקצת פקאן סיני בשביל הפינוק

אושרי לנקרי | כפות תמרים | פורסם 19/06/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 225 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

זר פטרוזיליה

זר כוסברה

זר נענע

זר שמיר

שן שום כתושה

2 כפות מיץ לימון סחוט טרי

2 כפות שמן זית באיכות טובה

חצי כפית מלח

רבע כפית פלפל לבן

2 כפות סוכר לבן

100 גרם פקאן סיני מסוכר

100 גרם בוטנים

100 גרם אגוז קשיו

אופן ההכנה:

1 שוטפים היטב את עשבי התיבול.

2 מייבשים וקוצצים.

3 מתבלים כחצי שעה לפני הגשה.

4 מוסיפים את הפיצוחים ומגישים.