צילום׃ vlasidis, Istock
סלט סלק חי ותפוח עץ גרנד
מתכון לסלט מקורי ומרענן ברוטב מתקתק
צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף
| פורסם 20/05/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1 סלק אדום בינוני קלוף וחתוך לרצועות דקות
2 תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לרצועות דקות
2 גבעולי סלרי אמריקאי עם החלק הירוק קצוצים דק
1/4 כוס אגוזי מלח קלויים בתנור
5 כפות חומץ
2 כפיות דבש תמרים או דבש דבורים
3 כפות שמן חמניות
מעט מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות וקולים בו את אגוזי המלך למשך 8 דקות.
2 פורסים את הסלק ותפוחי העץ לרצועות דקות וקוצצים את הסלרי.
2 מערבבים יחד את כל המרכיבים ומגישים.