צילום׃ istockphoto
סלט פול ירוק וארטישוק ירושלמי
עם שמן זית ומעט עירית לקישוט
אבי ביטון | מסעדת אדורה
| פורסם 11/08/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
½ גזר חתוך לרצועות דקות
1ארטישוק ירושלמי פרוס דק
1 צנונית קטנה פרוסה דק
5עגבניות שרי חתוכות לרבעים
¼ בצל סגול חתוך לרצועות
½כוס פול ירוק נקי מתרמילים ומהציפה הפנימית
שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט עירית לקישוט
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הירקות, ומתבלים בשמן זית, פלפל ומלח. מוסיפים עירית לקישוט ומגישים.