אוכל
צילום׃ istockphoto

סלט פול ירוק וארטישוק ירושלמי

עם שמן זית ומעט עירית לקישוט

אבי ביטון | מסעדת אדורה | פורסם 11/08/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.1 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

½ גזר חתוך לרצועות דקות
1ארטישוק ירושלמי פרוס דק
1 צנונית קטנה פרוסה דק
5עגבניות שרי חתוכות לרבעים
¼ בצל סגול חתוך לרצועות
½כוס פול ירוק נקי מתרמילים ומהציפה הפנימית
שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט עירית לקישוט

אופן ההכנה:

מערבבים את כל הירקות, ומתבלים בשמן זית, פלפל ומלח. מוסיפים עירית לקישוט ומגישים.