צילום׃ עמרי אנדרס צורף
סלט קישואים ובטטות
מנה קלילה ומהירה שכל-כולה בריאות, ובכל זאת ממכרת
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 15/09/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
1 קישוא
1 בטטה
1 עגבנייה
2 כפות שמן זית
מיץ מ-1/2 לימון
1 כף חומץ בלסמי
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1 שוטפים היטב את הקישוא והבטטה, וקוצצים לגפרורים דקיקים בעזרת מנדולינה, קולפן ג'וליאנים או סכין חדה. מעבירים לקערה.
2 מגררים לתוך הקערה את העגבנייה, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.
3 משרים 10 דקות.
4 מגישים עם אטריות שעועית או אורז.