אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

סלט קישואים ובטטות

מנה קלילה ומהירה שכל-כולה בריאות, ובכל זאת ממכרת

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 15/09/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.8 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

1 קישוא
1 בטטה
1 עגבנייה
2 כפות שמן זית
מיץ מ-1/2 לימון
1 כף חומץ בלסמי
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1 שוטפים היטב את הקישוא והבטטה, וקוצצים לגפרורים דקיקים בעזרת מנדולינה, קולפן ג'וליאנים או סכין חדה. מעבירים לקערה.

2 מגררים לתוך הקערה את העגבנייה, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.

3 משרים 10 דקות.

4 מגישים עם אטריות שעועית או אורז.