אוכל
צילום׃ none

קנלוני גבינות ופיטריות ברוטב רוזה

אחרי ירח דבש באיטליה בעלי ואני התמכרנו למאכלים השמימיים שהגיעו מהמטבח האיטלקי, מאז כל אירוע זה פינוק איטלקי... הקנלוני אמנם נראה טוב, הטעם.. לא ניתן לתיאור!

belo.efrat | מתכוני גולשים | פורסם 17/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 31 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למלית:500 גרם קנלוני(ברילה הכי טעימים!)

כף שמן זית

בצל בינוני קצוץ דק

8 פטריות פורטובלו בינוניות(אפשר גם שמפיניון ואפילו שילוב)

30 גרם חמאה

כף יין לבן חצי יבש

אגוז מוסקט טחון

גבינה לבנה 5%

2 כפות פרמז'ן מגורר

2 כפות גבינת קצ'קבל מגוררת

2 כפות גבינה צהובה 9% מגוררת

2 כפות בולגרית מגוררת 5%

ביצה אחת

כף פירורי לחם

קורט מלח ופלפל לפי טעם.לרוטב:רסק עגבניות 260 גרם

שמנת מתוקה לבישול 15%

פרמז'ן מגורר מעל הכל.

אופן ההכנה:

ממסים את החמאה מוסיפים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות החתוכות דק ואת כף היין ומתבלים בפלפל שחור ואגוז מוסקט עד שהבצל מוכן. בקערה מערבבים את כל שאר המרכיבים של המלית ומערבבים עם תערובת הבצל והפטריות. מזליפים את המלית לתוך הקנלוני, עם שקית הזלפה, במידה ואין אפשר פשוט לקחת שקית לסנדוויצים ולגזור את הקצה. מניחים את הקנלוני בתבנית עד שנגמרת המלית, בסיר מערבבים את החומרים של הרוטב ושופכים מעל. מפזרים פרמז'ן ושמים בתנור בחום של 180 מעלות עד להשחמה של הפרמזן. (בערך 25 דקות תלוי בתנור)