אוכל
צילום׃ יח"צ

פסטה עם המון בצל מטוגן ואנשובי

במתכון הזה יש מעט מאוד מרכיבים - אבל הם בדיוק מספיקים בשביל ליצור עושר מתקתק וכיפי של טעמים. הרבה בצל מטוגן בחמאה וקצת אנשובי, שמתמוסס אל תוך הרוטב כלא היה - ויש לכם ארוחה פצצה

מוטל בן פייסי החזן | מתכוני גולשים | פורסם 07/07/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.5 38 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 כף חמאה

1 כף שמן

4 בצלים, פרוסים

חצי כפית עלי רוזמרין קצוצים

6 פילטים של אנשובי, קצוצים

1 כוס ציר בשר

1 כוס זיתים שחורים

400 גרם ספגטי

גבינת פרמזן, להגשה

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל והרוזמרין במחבת עם השמן והחמאה 10 דקות, או עד שהבצלים מזהיבים ומתרככים. מערבבים מדי פעם.

2 בוחשים פנימה את האנשובי, הציר והזיתים ומבשלים דקה, או עד שהנוזל מסמיך מעט. 

3 בינתיים מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים שהומלחו קלות, עד לדרגת אל דנטה. מסננים ומערבבים עם הבצלים המזוגגים. מגישים בתוספת פרמזן. 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> לכל מתכוני הפסטה שלנו