אוכל
צילום׃ none

רביולי עם טוויסט

מתכון לרביולי עם טוויסט עגבניות מיובשות שמקפיצות את המנה. מתכון מהיר וקליל עם ניחוחות וטעמים איטלקים.

Tultul | מתכוני גולשים | פורסם 14/02/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 48 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

400 גרם רביולי (חבילה אחת ומכל סוג)

300 גרם שמנת לבישול

100 גרם גבינה כחולה מפוררת

100 גרם עגבניות מיובשות חתוכות גס

50 גרם חמאה רכה

3 שיני שום קצוצות

צרור עלי בזיליקום קצוץ

מלח

פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם.

גבינת פרמזן מגוררת.

אופן ההכנה:

* בסיר עם מים רותחים מבשלים את הרביולי למידת אל דנטה

* בינתיים בסיר בינוני ממסים את החמאה ולאחר מכן מוסיפים את השום הקצוץ עם העגבניות המיובשות.

כשהעגבניות ספגו את החמאה מוסיפים פלפל, מלח ,אגוז מוסקט ואת הבזיליקום ומערבבים מעט.

* לאחר שתי דקות מוסיפים את השמנת לסיר ומביאים לרתיחה קלה ומוסיפים קצת מגבינת הפרמזן ואת הגבינה הכחולה כדי להסמיך את השמנת

* כשהרביולי מוכן במידת אל דנטה מסננים את המים מוסיפים לסיר עם השמנת ומערבבים עד שכל הרביולי מכוסה בשמנת ומבשלים כשלוש דקות בלבד.

* כשהרביולי מוכן מגישים בצלחת הגשה עגולה ומעל מוסיפים את גבינת הפרמזן וכמה עלי בזיליקום טריים.