אוכל
צילום׃ mako אוכל

פנה ברוטב עגבניות וגבינת מוצרלה

מתכון חלומי מיוחד מאוד עשיר ברוטב ובמרקם גבינת המוצרלה

PS16571 | מתכוני גולשים | פורסם 31/03/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

15 עגבניות קלופות

ראש שום קלוף

3/4 כוס שמן זית

מלח

350 גרם כדורי מוצרלה

פסטה ברילה (פנה) פלפל שחור

מרק עוף

גבינת פרמז'ן מגורדת

חצי כוס שמנת מתוקה לבישול.רוטב טאבסקו

פלפל חריף (ירוק)

אופן ההכנה:

קולפים את העגבניות וחותכים לקוביות מוספים את שיני השום המקולף והפלהפל החריף , מעל שופכים את שמן הזית וחצי כף המלח, .

מבלשים בערך שעתיים את אש נמוכה .

לאחר כשעה וחצי מבשלים את הספטה בסיר נפרד כ-10 דקות מזמן הרתיחה, כאשר הפסטה מוכנה מוספים אותה לרוטב העגבניות מעל מפפרים את גבינת המוצרלה משאירים על אש נמוכה עוד כ-חמש דקות. לאחר מכן מכבים את הגז ומשאירים את הסיר סגור לעוד 10 דקות על מנת שהגבינה תימס.

בזמן הזה מגרים גבינת פרמזן . כאשר פותחים את הסיר מפזרים את גבינת הפרמזן מעל שופכים מעט מרוטב הטבאסקו

בתיאבון !!