צילום׃ mako אוכל
פנה ברוטב עגבניות וגבינת מוצרלה
מתכון חלומי מיוחד מאוד עשיר ברוטב ובמרקם גבינת המוצרלה
PS16571 | מתכוני גולשים
| פורסם 31/03/14
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד שעתיים
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
15 עגבניות קלופות
ראש שום קלוף
3/4 כוס שמן זית
מלח
350 גרם כדורי מוצרלה
פסטה ברילה (פנה) פלפל שחור
מרק עוף
גבינת פרמז'ן מגורדת
חצי כוס שמנת מתוקה לבישול.רוטב טאבסקו
פלפל חריף (ירוק)
אופן ההכנה:
קולפים את העגבניות וחותכים לקוביות מוספים את שיני השום המקולף והפלהפל החריף , מעל שופכים את שמן הזית וחצי כף המלח, .
מבלשים בערך שעתיים את אש נמוכה .
לאחר כשעה וחצי מבשלים את הספטה בסיר נפרד כ-10 דקות מזמן הרתיחה, כאשר הפסטה מוכנה מוספים אותה לרוטב העגבניות מעל מפפרים את גבינת המוצרלה משאירים על אש נמוכה עוד כ-חמש דקות. לאחר מכן מכבים את הגז ומשאירים את הסיר סגור לעוד 10 דקות על מנת שהגבינה תימס.
בזמן הזה מגרים גבינת פרמזן . כאשר פותחים את הסיר מפזרים את גבינת הפרמזן מעל שופכים מעט מרוטב הטבאסקו
בתיאבון !!