אוכל
צילום׃ none

פטוצ'יני ברוטב שמנת ואפונה

מתכון לא קונבנציונאלי לפסטה נימוחה וטעימה שאי אפשר להפסיק לרצות עוד...

doshir114 | מתכוני גולשים | פורסם 16/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת פסטה

4 כפות שמן זית

2 גבעולי בצל ירוק

300 גר' אפונה

גביע שמנת מתוקה 10% לבישול

50 גר' פרמזן/קשקבל

פטרוזיליה

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה, מסננים ושוטפים.

מחממים שמן (אפשר להמיר חלק בחמאה) בסיר קטן ומטגנים את הבצל. מוסיפים את האפונה ומבשלים תוך ערבוב מידי פעם,

כ 10 דקות. מרסקים בבלנדר מחצית מכמות האפונה.

מחזירים את המחית לסיר הקטן, מוסיפים שמנת מתוקה ומחממים.

מורידים מהאש ומוסיפים קשקבל ופטרוזיליה ומערבבים. יוצקים על הפסטה.