אוכל
צילום׃ none

פנה בקרם אגוזים

קרם אגוזים הוא ההיפך מפסטו, עם אותם חומרים רק שיחס הפוך. קרם עשיר על בסיס אגוזי מלך

vjdhdv12 | מתכוני גולשים | פורסם 19/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם פנה ברילה

לקרם האגוזים: 200 גרם אגוזי מלך

70-100 גרם גבינת פרמיז'נו רג'נו מגורדת

שמן זית

4-5 עלי בזיליקום

מלח

אופן ההכנה:

לטחון אגוזים עם הבזיליקום, להוסיף מעט מלח וגבינת פרמיז'ן ושמן זית עד לקבלת תערובת משחתית.

לבשל את הפסטה אל דנטה, לשים בקערה את קרם האגוזים ולהוסיף מעט ממי הבישול, עד לקבלת רוטב קרמי. לסנן את הפסטה ולערבב עם הרוטב. להגיש מיד בתוספת פרמיז'ן מגורד.