אוכל
צילום׃ none

פטוצ'יני עם פטריות פורטובלה

אכלנו פעם במסעדה לזניה עם פטריות, ילדי ביקשו שאשחזר את המתכון, והנה הוא בגרסה שלי - משודרג.

vjdhdv12 | מתכוני גולשים | פורסם 21/03/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם פטוצ'יני ("נידי")

1/2 מיכל שמנת להקצפה

450 גרם פטריות פורטובלה גדולות

100 גרם חמאה

לבשמל:

30 גרם חמאה

30 גרם קמח

650 מ"ל מרק צח מוכן

אגוז מוסקט

חופן אגוזי מלך קלויים קלות

אופן ההכנה:

לנגב את הפטריות ולפרוס אותן לפרוסות. לטגן אותן בחמאה. להכין בשמל: בסיר קטן להמיס את החמאה על אש קטנה, כשנמסה, להוסיף את הקמח תוך כדי ערבוב עד שהעיסה נפרדת מדפנות הסיר. להוסיף את המרק החם, לגרד בנדיבות אגוז מוסקט, לערבב עד שמסמיך, להוריד מהאש.

לשים את הבשמל על הפטריות המטוגנות, להוסיף את השמנת להקצפה ולחמם מעט לפני בישול הפסטה. לבשל את הפטוציני בסיר גדול עם מי מלח, לסנן ולהוסיף לרוטב. לפזר אגוזי מלך ולהגיש .בתיאבון!