אוכל
צילום׃ mako אוכל

סלט יווני/איטלקי – פסטה ביוגורט עם תרד, עגבניות ושום

מתכון מנצח- מתאים לתקופת האביב שמתחילה לה, פרשי נוח בקיבה בימים חמים,

incha3 | מתכוני גולשים | פורסם 20/03/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת פסטה "לה מוליזנה" ניוקי סרדו מספר 27 או פסטה קצרה אחרת

300 גרם יוגורט כבשים

1/4 כוס שמן זית

2 שיני שום

200 גרם עלי תרד שטופים

2 עגבניות אדומות ובשלות

כף גבינת פקורינו מגורדת

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

במקביל, מערבבים בקערה גדולה את היוגורט ושמן הזית, כותשים לתוכה את השום.

דקה לפני סיום בישול הפסטה מוסיפים את עלי התרד.

מרסקים את העגבניות בפומפייה גסה, מערבבים עם מעט שמן זית, גבינת פקורינו, מלח ופלפל.

מגישים בטמפרטורת החדר.

בעת ההגשה מוסיפים רסק העגבניות מעל כל מנה.