אוכל
צילום׃ none

פסטה צבעונית

פסטה צבעונית בחגיגה של טעמי איטליה - עגבניות, זיתים, שמן זית ועוד. טעים לעיניים ולחיך, המשפחה לא השאירה פירור.

leakas | מתכוני גולשים | פורסם 24/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.2 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת פסטה צבעונית שנרכשה באיטליה

שמן זית

שיני שום

בצל

עגבניות מיובשות

עגבניות טריות

זיתים שחורים

פטריות שמפיניון

פלפל אדום

בזיליקום

פלפל שחור

מלח

פפריקה אדומה.

אופן ההכנה:

בסיר גדול מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מעט מלח, עד לרמת אל-דנטה.

במחבת רחבה שמים מעט שמן זית, מוסיפים את הבצל והשום עד להזהבה. מתבלים בפפריקה אדומה, מלח ומעט פלפל שחור.

מוסיפים את העגבניות הטריות והפלפלים, מערבבים ולאחר כ-2 דקות מוסיפים את העגבניות המיובשות והפטריות.

לבסוף מוסיפים את השיתים השחורים (מגולענים וחצויים), מוסיפים כמה עלי בזיליקום ומורידים מהאש.

מכניסים למחבת את הפסטה שבישלנו, מערבבים ונהנים.

ניתן להוסיף קרעי גבינת מוצרלה מעל למנה.