אוכל
צילום׃ mako אוכל

פסטה ורוטב לבן עם פיטריות וברוקולי

מתכון פשוט להכנה וטעים!

gabyub | מתכוני גולשים | פורסם 12/03/14 
  • זמן עבודהעד שעתיים
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 1.9 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פסטה (עדיף ספגטי מס. 5 מינימום)

 

לרוטב:

50 גר מחמאה

בצל

כף קמח

פטריות

ברוקולי

שמנת לבישול וחלב

מלח

פלפל ואגוז מוסקט

אופן ההכנה:

מבשלים את הברוקולי (לא עד הסוף)

מכינים סיר עם מים לספגטי.

מכינים את הרוטב הלבן: מעמיסים את המחמאה יחד עם הבצל והפטריות. מוסיפים את הקמח עד לקבל צבע צהוב. מוסיפים את החלב ואת שמנת ואת הברוקולי.

מבאים לרתיחה , מחבאים את האש ומוסיפים את התבלינים (מלח, פלפל ואגוז מוסקת מגורד)

מכינים את הפסטה .

מגישים את הפסטה יחד עם הרוטב, מגרדים גבינה פרמזן טובה

בתאבון!!

אפשר גם לערבב את הפסטה עם הרוטב , לגרד גבינה פרמזן ומכניסים לתנור עד שהגבינה מוזהבת