אוכל
צילום׃ none

פסטה ברוטב שמנת בטטה ובזיליקום

מתכון פשוט להכנה וטעים כל כך! המנה האהובה על בני המשפחה ....! ניתן להכין אותו עם שמנת מתוקה וכן בגירסה בריאה יותר ( שמנת 9%) לבישול) ועדיין יוצא מעולה!

danagit | מתכוני גולשים | פורסם 16/03/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 56 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת פסטה פנה

3 בטטות בינוניות

חבילת בזיליקום

4 -5 שיני שום כתושות

2 חבילות שמנת מתוקה/לבישול

מוסקט ומלח פלפל לפי הטעם

פרמזן להגשה

אופן ההכנה:

1 מרתיחים את הבטטות עד שהן קצת מתרככות וחותכים אותן לקוביות ושמים בצד לקירור

2 מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה.

3 קוצצים את חבילת הבזיליקום.

3 מרתיחים בסיר 2 שמנות לבישול/ מתוקות ,מוסיפים את הבזיליקום , השום הכתוש והבטטות . מערבבים היטב ומתבלים על פי הטעם.

4 מבשלים עד לסמיכות של הרוטב ורתיחה.

5.מרכיבים את המנה- פסטה טריה ועליה את הרוטב ומוסיפים מעט פרמזן.

בתאבון !