רביולי סלומון וגבינת מסקרפונה
טעים ומיוחד!
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד שעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לבצק פסטה : 500 גר' קמח tipo 00
ביצים 3
ו- 4 חלמונים
כף שמן זית.למלית ולרוטב: שני נתחי פילה סלומון
בצל ירוק
בזיליקום
5 שיני שום
גבינת מסקרפונה
פלפל גרוס
מלח
שמנת מתוקה.
אופן ההכנה:
מכינים את בצק הפסטה , מכסים בניילון נצמד ומכניסים למנוחה במקרר לפחות חצי שעה.
בזמן שהבצק נח במקרר מכינים את המלית: צולים פילה סלומון במחבת משני הצדדים (לשים לב שלא לצלות אותו יותר מידי על מנת שלא יתייבש!) . לאחר מכן מסירים את הדג מהעור ומפרקים את הדג לחתיכות קטנות.
- קוצצים 2 שיני שום, 7 עלי בזיליקום, 3 בצל ירוק , מוסיפים את נתחי הדג שפירקנו קודם , מערבבים ומתבלים לפי הטעם. בסוף מוסיפים מעט גבינת מסקרפונה ומערבבים שוב.
- לאחר שהבצק נח במקרר, לשים אותו שוב ומרדדים במכונת פסטה עד לרמה 7. בעזרת כפית ממלאים מהמלית ומכינים את צורת הרביולי.
- הכנת הרוטב : קוצצים 3 שיני שום , מעט בזיליקום ובצל ירוק לפי הטעם, מקפיצים מעט במחבת ומוסיפים שמנת מתוקה ומתבלים. מוסיפים לרוטב את מה שנשאר מהמלית סלומון ומערבבים. כמה שניות לפני שהרוטב מוכן שמים את הרביולי במים רותחים ומגישים חם. בתיאבון!