אוכל
צילום׃ none

סלסה רוזה

מתכון גולשים

hadashoref | מתכוני גולשים | פורסם 23/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.8 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

שתי עגבניות רגילות

שתי עגבניות מיובשות

כמה עגבניות שרי

עלי בזיליקום טריים

כפית פפריקה

כפית אבקת מרק עוף

מלח פלפל לפי הטעם

שלושה שני שום

קומץ אגוז מוסקט

שמנת מתוקה

כפית פסטו

גביע רסק עגבניות. קומץ בזיליקום מיובש

קומץ אורגנו מיובש. שמן זית.

אופן ההכנה:

מגרדים את העגבניות. חותכים את העגבניות המיובשות ואת עגבניות השרי לקוביות קטנות ומוספים לתערובת קוטשים את שיני השום ומוסיפים לתערובות. וכך גם את הבזילקוםו רסק העגבניות ומוסיפים את כל שאר התבלינים לתוך התערובת ומערבבים היטב.

במחבת עמוקה שמים מעט שמן זית, לאחר שהמחבת חמה מוסיפים את התערובת. ממתינים לרתיחה. לאחר הרתיחה מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים, לאחר רתיחה מנמיכים את האש. באותו זמן מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה/ניוקי/רביולי. לאחר שהפסטה/ניקוי/רביולי מוכנים יש להכניס אותם לתוך הרוטב.