אוכל
צילום׃ none

פסטה בולונז

כי אם כבר פסטה, אז בולונז.

leenaziri | מתכוני גולשים | פורסם 17/03/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.2 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

גזר

סלרי

בצל

שורש פטרוזיליה

בזיליקום

בשר בקר טחון

עגבניות טריות

עגבניות מרוסקות

שום

ציר בקר

יין אדום

שמן זית

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

קוצצים את הירקות ומטגנים בשמן זית את הבצל, הסלרי, שורש הפטרוזיליה, הגזר והשום עד שהבצל הופך לשקוף..

מוסיפים את העגבניות הטריות החתוכות ונותנים לזה להתבשל מעט.

במקביל מטגנים ומשחימים קלות את הבשר בקר ומתבלים עם מעט מלח, פלפל ושום.

מעבירים את הבשר לירקות , מוסיפים רבע כוס יין אדום ומביאים לסף רתיחה.. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים היטב.

מוסיפים את ציר הבקר ומביאים לרתיחה..

משאירים על אש נמוכה ומערבבים כל כ20 דק' למשך כשעתיים.

טעיםםם!