אוכל
צילום׃ mako אוכל

פסטה ברוטב שמנת

פסטה שמנת וגבינות

star69 | מתכוני גולשים | פורסם 12/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.1 39 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חמאה

שמנת

שום

בזיליקום

פטריות

תבלינים

אופן ההכנה:

מטגנים שן שום קצוצה בחמאה מוסיפים פטריות קצוצות (שמפיניון פורטובלו ופורציני מושרות במים וקצוצות )

מוסיפים מעט מהמים שבהם הושרו הפטריות ושמנת מביאים לרתיחה ואז ממשיכים לצמצם על אש קטנה קטנה עוד עשר דקות לגרד לקראת סיום פרמזן טרייה שהיא נמסה לחלוטין לקרוע כמה עלי בזיליקום פלפל שחור גרוס מעט אגוז מוסקט ומלח לפי הטעם

לפני ההגשה לגרד פרמזן טריה ובתיאבון!